Menu

Produkter

Standard fargevalg

SØGNE

Søgne er et brunpigmentert gulv som gir et noe antikt preg. Det er en svært anvendelig gulvtype som ikke gir noen som helst ”forpliktelser” til valg av farge på veggene, og som i tillegg skjuler godt når far har snikt seg unna den ukentlige støvsugingen.

 

 

 

 

 

 

 

ÅLO

Et brunepigmentert gulv. Glødende og elegant i fargen, og litt mindre antikt preg enn Søgnegulvet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LIA

Dette er favoritten blant hyttefolket. Det er et mørkt, men utrolig vakkert gulv som får frem strukturen i gulvet på en røff, men allikevel svært behagelig måte. Et Liagulv ber om å bli brukt hardt, og blir bare penere med åra når det har fått sin brukspatina fra skisko og rattkjelker.

 

 

 

 

 

 

 

 

BERGE

Se for deg en klump leire. Trekk den utover gulvet, og du har den fargen som beskriver Bergegulvet best. En vakker leirgrå farge som får frem spillet godt fra treet den er på.

 

 

 

 

 

 

 

 

STRANDSONA

Dette gulvet vil minne deg om solblek sand og det hvite sommerhuset ved vannkanten. Det er en mild hvitpigmentert farge, med gjennomslag av den brune eikefargen som minner om sand.

 

 

 

 

 

 

 

 

TRYSFJORDEN

Et mildt brunpigmentert gulv. Elegant og med fin fremhevning av trestrukturen.

 

 

 

 

 

 

 

 

LANGENES

Et dypere hvitpigmentert gulv. Gulvet gir fornemmelse av en lys sommerstue ved kysten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KLEPLAND

Dette er gulvet for deg som ønsker et naturlig oljet utseende, men som ikke ønsker den gulningen som skjer etter få år med oljede gulver. Klepland er mildt pigmentert, noe som gjør at solen ikke klarer nå igjennom og gulne treoverflaten like raskt som om gulvet kun var oljet.

 

 

 

 

 

 

 

 

HELLERSDALEN

For deg som elsker den fargen eika har som ubehandet. Dessverre forsvinner denne fargen ved oljing, lakking eller voksing. Men her er treet mettet med en farge tilnærmet lik gulvet før  det vokses og den naturlige gråfargen forblir.

 

 

 

 

 

 

 

 

HØLLEN, dobbeltpigmentert

Et kraftig hvitpigmentert gulv. Den hvite fargen er dominerende, men legger allikvel ikke skjul på at gulvet under er massiv eik. En slags ulv i fåreklær.

 

 

 

 

 

 

 

 

REPSTAD, dobbeltpigmentert

Et kraftig svartpigmentert gulv. Den svarte fargen er dominerende, og noe tar bort noe av spillet som er i Liagulvet slik at overflaten blir noe gjevnere.

 

 

 

 

 

 

 

 

EGET SÆRPREG

Fargevalg:

Da alle bygdegulv leveres ubehandlet, og farges etter legging har dere en unik mulighet til å få en farge som ingen andre, eller i hvert fall svært få, har på sine gulv. Vi har samarbeide med Osmo Norge som er ledende i Europa på farging og overflatebehandling av tregulv. Det kan derfor settes sammen en egen farge tilpasset din bolig.

Osmo har og en rekke standard farger som ikke inngår i vårt sortiment, men som ikke vil koste noe ekstra å benytte seg av. Gi beskjed om det er interesse for andre fargevalg når dere handler gulv.

 Ornamentbord/logo:

Dersom det ønskes en veldig spesiell signatur på gulvet ditt, kan det freses inn logo, tekst eller annet i et av gulvbordene. Dette nates som på skipsgulv og vil forbli selv når gulvet slipes.

 Dimensjoner:

Våre lagerførte gulver er 20x165mm, men på bestilling kan det og leveres smalere eller bredere bord. Tykkelsen er uansett lik.